BALIKESİR / BANDIRMA - Ticaret Borsası Ortaokulu

May

Barış Manço Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Nevakar Türk Sanat Müziği Toplululuğu'nun konseri coşkuyla izlendi.Aslı Fıçıcılar'ın sunuculuğundaki konserde şefliği Vedat Sevkal yaptı.

Konserin geliri Bandırma Ticaret Borsası İlkokuluve Ortaokulu Okul Aile Birliği'ne bırakıldı.Nevakar Türk Sanat Müziği Toplululuğu'na ve bu güzel gecede bizi yanlız bırakmayan sanat dostlarına okulumuz adına teşekkür  ederiz.

May

Okulumuz ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen 19 Mayıs Gençlik koşusunda dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

5-6. Sınıflar Kızlar: Birinci -Pırıl Boz  İkinci -Hazal Babayiğit   Üçüncü- Nehir Koparan

5-6. Sınıflar Erkekler: Birinci- Çağrı İtmiş  İkinci- Alperen Bozkır  Üçüncü- Kuzey Yılmaz

7. Sınıflar Kızlar : Birinci- Beren Duru Çalış İkinci- Meryem Dursun  Üçüncü - Sueda Akyol

7. Sınıflar Erkekler: Birinci - Mehdi Çağan  İkinci - Bilgehan Güler Üçüncü- Arda Baran oldu.

May

Okulumuzda ÇEDES  Projesi kapsamında Değerler Kulübü olarak Şefkat ve Merhamet konulu etkinlik yaptık merhametin en güzel örneği Peygamberimizin hayatı konulu bilgi yarışması yaptık yarışma neticesinde dereceye giren 5. sınıf ve 6. sınıf öğrencilerine çeşitli ödüller verdik.

5-A sınıfından Selim,  Semih ve Rabia'nın takımı birinci gelirken 5-B sınıfından Zeynep , Göknil ve Elvin'in takımı ikinci geldiler yrıca 6.sınıflardan 6-A sınıfından Ömer 6-B sınıfından İrem , Turgut ve Alperen dereceye girdiler.

Dereceye giren öğrencilerimize Bandırma müftülüğünden çeşitli hediyeler verildi, katkılarından dolayı Bandırma müftülüğüne teşekkür ediyoruz.

Dereceye giren öğrenci ve velilerimizi tebrik eder başarılarının artarak devam etmesini dileriz.

May

Okulumuz 5-B sınıfı öğrencileri düzenlenen Kaleli Yakan Top turnuvasında İlçe 2. si oldu. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuz 8.sınıf öğrencileri bir üst kurum tercihleri öncesi liseler hakkında bilgi sahibi oldu.

Mrt

May

19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı okulumuzda düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı. Kutlama programının hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

İşte etkinliklerimizden bazıları.